Спортният министър Радостин Василев обяви, че ще сезира Прокуратурата за ремонта

...
Спортният министър Радостин Василев обяви, че ще сезира Прокуратурата за ремонта
Коментари Харесай

Спортният министър: Тук само е крадено. Иде ми да хвана една пушка

Спортният министър Радостин Василев разгласи, че ще сезира Прокуратурата за ремонта на Зимния замък в София, изработен от предходното държавно управление, както и че ще беседва с премиера Кирил Петков и държавното управление за нова реставрация на центъра за зимни спортове.

Във видео в обществените мрежи Василев направи оглед на Зимния замък, както предходната седмица стори с комплекс " Червено знаме ". Във видеото се вижда занемареното положение на оборудването, макар че преди няколко години там бе изработен ремонт за 6,5 милиона лв..  " Зимният замък е незаконно безстопанствен. Тук единствено е крадено. Иде ми да хвана една пушка ", заявява Василев.

" Ще приказвам с държавното управление, особено с премиера, ние не можем да допуснем в това положение да се намира този обект. Дотук с инфраструктурата на предходните. Нашата огромна упоритост е да изправим този голям обект или редом да търсим вид за нов център за зимни спортове на друго място, за който напълно скоро ще изградим тактика по какъв начин да бъде построен ", добавя той.

Василев разгласи, че скоро подобен оглед с видеоматериал ще бъде изработен и на повсеместен незавършената Арена Бургас. Преди седмица спортният министър разгласи, че държавното управление ще отпусне средства, с цел да бъде възобновен комплекс " Червено знаме " в достоверния му тип.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР